Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in de Dorpsstraat Zoetermeer

24 september 2024

Op zaterdag 28 september komt de fractie van Zó! Zoetermeer naar de Dorpsstraat Zoetermeer, van 11.00 tot 13.00, om te luisteren naar de inwoners.

Fractievoorzitter Roel van der Vlies legt uit: ‘We staan elke maand in een ander winkelcentrum in Zoetermeer, om te praten met inwoners. We willen die contacten graag houden, om te luisteren wat er speelt, en soms om uitleg te geven over wat er speelt in de politieke arena’.

In de Dorpsstraat speelt al enige tijd het probleem van het fietsen in de straat. Van der Vlies: ‘Het heeft jaren geduurd voordat met name de ondernemers in de straat zo ver waren om voor het fietsverbod te gaan, en nu merken we dat juist die ondernemers dat fietsverbod graag zo stevig mogelijk gehandhaafd zien. Dat is goed nieuws. Wat ons betreft is het vrij logisch dat winkelend publiek zich veilig moet voelen tijdens het winkelen. Het lijkt ons goed dat ondernemers en eigenaren nu de fietsers gaan aanspreken op het ongewenste fietsen in de straat. Ons Team Handhaving kan immers niet elke dag overal aanwezig zijn.’       

Koffie & Zó! wordt elke maand gehouden. Daarnaast zijn de mensen van Zó! altijd bereikbaar via de website https://zozoetermeer.nl/contact/

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Ruben van der Perk

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.