Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in Buytenwegh

1 augustus 2023

Op zaterdag 5 augustus is er weer Koffie & Zó! in Buytenwegh. Van 11.00 tot 13.00 uur staan de mensen van Zó! in het winkelcentrum om - rustig met een bakje koffie erbij - met de Zoetermeerders te praten over de zaken die spelen in de stad.

‘Kort geleden hebben we nog kunnen merken hoe betrokken de inwoners van Buytenwegh zijn, bij de discussie over mogelijke locaties voor flexwoningen. Er zijn toen handtekeningen opgehaald en een vertegenwoordiging vanuit de wijk is komen inspreken bij de gemeenteraad. Dat is fantastisch om te merken, dat mensen zich willen inzetten voor hun wijk’, zegt fractievoorzitter Roel van der Vlies. 'Dat is waar we als lokale partij voor werken: we willen een overheid die betrouwbaar, dienstbaar en dichtbij is. Dus staan we elke maand in een wijk, om te werken aan democratie waarin mensen echt kunnen meepraten’. 

Koffie & Zó! wordt al sinds begin 2012 iedere maand gehouden, steeds in een andere wijk van Zoetermeer. De Zoetermeerders worden uitgenodigd om te vertellen over hun ervaringen in de stad: waar zijn ze tevreden over, wat gaat er goed, wat moet er beter? De fractie weet daardoor constant wat er aan de hand is, en sommige kwesties worden direct aangekaart bij het college of in de raad.

Buitenactiviteit

Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.