Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie en Zó! Rokkeveen-West

9 april 2012

Zó! Zoetermeer wil met de Zoetermeerders praten. Wij horen graag wat u goed vindt, en wat nog verbeterd moet worden. Daarom drinken wij graag een kopje koffie met u.

Op zaterdag 14 april
van 11.00 tot 12.30 uur
zijn we in Rokkeveen-West

De mensen van Zó! Zoetermeer, leden en fractie staan klaar met koffie tegenover de kinderboerderij hoek Essehout/Kurkhout bij het kunstwerk dat de waterhoogte in beeld brengt.

Mensen die graag willen weten waar Zó! Zoetermeer voor staat, of gewoon eens willen kennismaken met de fractie – Jochem den Dulk, Marijke van der Meer en Kees Godefrooij – zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Let op: we zijn ook op zoek naar nieuwe leden en naar mensen die voor de verkiezingen in maart 2014 ook op de kandidatenlijst willen staan. Heeft u het programma bekeken en lijkt het u wel wat? Kom op 14 april een kopje koffie met ons drinken.

Omdat deze activiteit van Zó! Zoetermeer zich buiten afspeelt, wordt het bij al te slecht weer afgeblazen. Berichten hierover staan op deze website.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.