Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Jan Pieter Lokker van harte welkom

17 maart 2020

De Commissaris van de Koning heeft de heer Jan Pieter Lokker aangewezen als waarnemend burgemeester voor Zoetermeer. Vorige week kregen de fractievoorzitters de gelegenheid om even kennis te maken.

Zó!-fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘De heer Lokker heeft veel ervaring als waarnemend burgemeester. We gaan ervan uit dat de Commissaris van de Koning deze benoeming goed heeft overwogen, want vanwege de Coronacrisis moet de heer Lokker meer doen dan op de gemeentewinkel passen tot er een opvolger voor burgemeester Aptroot is. Hij zal zich goed moeten laten adviseren door het college en de professionals die de Zoetermeerse situatie goed kennen. Wij heten de heer Lokker van harte welkom en we wensen hem veel succes.’

Zó! Zoetermeer bedankt burgemeester Charlie Aptroot hartelijk voor zijn inzet in de afgelopen jaren. We vinden het heel erg jammer dat zijn afscheid op dit moment niet kan doorgaan en we hem niet kunnen toespreken. Zodra het weer kan zullen we dat alsnog doen.

De bijgevoegde foto komt van het LinkedIn account van de heer Lokker.

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.