Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Gehandicapten & Zó!

30 december 2019

Op zaterdag 11 januari 2020 om 10.30 uur houdt Zó! Zoetermeer een bijeenkomst voor gehandicapten om te praten over de hulpmiddelen. De gemeente gaat het contract voor de rolstoelen en scootmobielen en dergelijke opnieuw aanbesteden. Zó! Zoetermeer wil van de gehandicapten zelf horen waar op gelet moet worden.

‘De wethouder heeft aangegeven dat gehandicapten en raadsleden mogen meepraten over de kwaliteit die nodig is voor de hulpmiddelen. Het gaat daarbij om levertijden en over de service, zoals bij pech onderweg.’ zegt woordvoerder Wmo, Roel van der Vlies van Zó! Zoetermeer. ‘Wij willen een goed overzicht krijgen zodat we dat kunnen doorgeven aan de wethouder, en we ook in de toekomst goed kunnen volgen of de gewenste kwaliteit wordt gehaald.’

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘Het gaat natuurlijk ook over deskundigheid, en hoe wordt de telefoon aangenomen als je een probleem hebt. Mensen willen niet steeds moeten bidden en smeken om geholpen te worden, maar iemand aan de telefoon die klaar staat om je te helpen. Meer het ANWB-gevoel.’

De Zó!-fractie houdt de bijeenkomst in Meerzicht. Aanmelden is verplicht via marijkezoetermeer@gmail.com. Zet in uw e-mail uw naam en telefoonnummer en hoeveel mensen er komen en wie er met een rolstoel of scootmobiel komt. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom.

Na aanmelding krijgt u een bevestiging met het adres en nadere informatie. Zó! verwacht nogal wat mensen met rolstoelen dus het aantal mogelijke deelnemers is enigszins beperkt.

 

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.