Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

De regering veroorzaakt een hoop ellende!

22 november 2019

De gemeente Zoetermeer heeft samen met Leidschendam-Voorburg en Den Bosch een brief geschreven aan de VNG (de vereniging van alle Nederlandse gemeenten).

In de brief staat hoe de gemeenten (praktisch allemaal!) verschrikkelijk moeten bezuinigen doordat de regering veel te weinig geld geeft aan de gemeenten. En dat terwijl de regering op het moment veel geld heeft, want de crisis is voorbij.

Daardoor moeten we in Zoetermeer bezuinigen op van alles en nog wat. De minima worden getroffen, er is geen geld meer om de bibliotheken op een normale manier open te houden, de jeugdzorg heeft er onder te lijden, de stad wordt niet meer netjes onderhouden, etc. etc.

Het is volslagen onbegrijpelijk dat de regering het niet oplost. We zijn al wezen protesteren in de Tweede Kamer over de jeugdzorg, maar de Minister gaat eerst weer eens onderzoeken... Die vindt dat een volgend kabinet maar besluiten moet nemen. Dat kabinet moet er dus maar heel snel komen.

Welke regeringspartij trekt de stekker eruit? Want dit kan zo niet langer.

Brief van Zoetermeer aan de VNG

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.