Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Cursus Gemeentepolitiek

10 september 2020

Op de zaterdagochtenden 19 en 26 september en 3 oktober 2020 organiseert Zó! Zoetermeer de Cursus Gemeentepolitiek. De eerste twee bijeenkomsten gaan over de gemeentepolitiek en de derde ochtend is vooral bedoeld voor mensen die interesse hebben om zelf politiek actief te worden. De cursus wordt georganiseerd door de fractie van Zó! Zoetermeer en is vanwege Corona digitaal.

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘Bewoners van Zoetermeer weten niet altijd waar de gemeenten wel en niet over gaat, en wie nou eigenlijk precies de baas is in Zoetermeer. En hoe kun je als bewoner iets aankaarten? Dat gaan we de eerste twee ochtenden bespreken. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar mensen die politiek actief willen worden, dus de derde ochtend gaan we in op het werk van commissieleden en raadsleden. Wat moet je daarvoor kunnen? En hoeveel tijd kost het?’

Wie mee wil doen met de cursus kan kiezen voor alleen de eerste twee dagen (kosten 10 euro totaal) of voor alle drie de dagen (kosten 15 euro totaal). Aanmelden vóór 14 september via fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.