Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Corona maatregelen

13 maart 2020

Zó! Zoetermeer roept iedereen op om alle maatregelen te nemen zoals de overheid heeft voorgeschreven en om verder vooral het geduld te bewaren.

Alle maatregelen kunt u HIER vinden.

en het is een goed idee om daar regelmatig even te checken of er nog wat veranderd is en wat de feiten zijn. Laat u niet verleiden om allerlei nepnieuws te verspreiden via de social media, want bijvoorbeeld een ambulance die iemand komt ophalen is géén reden voor paniek.

We krijgen signalen dat de gemeente op dit moment niet optimaal bereikbaar is en dat er – bijvoorbeeld over verkeerd geparkeerde gemeentevoertuigen – niet altijd direct een adequaat antwoord komt. We hopen op uw begrip: er moet een hoop geregeld worden, verkouden mensen mogen niet komen werken en er moet zoveel mogelijk thuis gewerkt worden, dus het zal even duren voor alles weer een soort van ‘normaal’ gaat.

Breng uw kinderen wél naar school (als ze niet ziek zijn) maar niet naar opa en oma.

Zorg dat u vast wat boeken of films in huis heeft voor het geval u zelf thuis moet blijven en handel met een warm hart en vooral een koel hoofd.

 

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.