Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Voor iedere wijk een wijkmanager!

11 oktober 2017

Zó! Zoetermeer wil dat iedere wijk weer een eigen wijkmanager krijgt die weet wat er in de wijk gebeurt, die beslissingen kan nemen en die de wijkpost aanstuurt!

Uit het rapport van de Rekenkamercommissie  blijkt dat de weg die wij ingeslagen zijn met drie regisseurs voor heel Zoetermeer niet het gehoopte resultaat oplevert. De wijken zijn te groot, de regisseurs hebben niet meer het idee dat ze weten wat in de wijken speelt en ze kunnen geen beslissingen nemen als er werkelijk snel actie genomen moet worden. Dan moeten ze terug naar de gemeentelijke organisatie waardoor alles te lang duurt.

 Raadslid Carla Krullaars: “het is de bedoeling dat de mensen in de wijk meer mee gaan denken en aangeven wat belangrijk is in hun wijk maar dat gebeurt (nog) niet voldoende”.

 Zó! Zoetermeer heeft bij de behandeling van het rapport daarvoor een voorstel gedaan maar die heeft de raadsmeerderheid niet gehaald.

Door: Carla Krullaars

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.