Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Roel van der Vlies raadslid voor Zó!

6 november 2018

Gisteravond is in de gemeenteraadsvergadering van Zoetermeer Roel van der Vlies (46) benoemd tot raadslid voor de fractie van Zó! Zoetermeer. Van der Vlies vervangt Carla Krullaars die op eigen verzoek een stapje terug heeft gezet.

 ‘Wij zijn heel blij met de benoeming van Roel van der Vlies. Hij is zelfstandig ondernemer in de bouw en hij heeft samen met zijn partner een winkel in de Dorpsstraat.’ Zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer. ‘Hij weet goed wat er speelt in Zoetermeer en hij is al geruime tijd – eerst als fractiemedewerker en daarna als commissielid – bij de Zoetermeerse politiek betrokken. Hij gaat met veel enthousiasme aan de slag.’

Tijdens de raadsvergadering werd afscheid genomen van Carla Krullaars die na 4,5 jaar als raadslid op eigen verzoek verder gaat als commissielid.

Van der Meer: ‘We bedanken Carla hartelijk voor haar grote inzet, en we zijn blij dat ze in de fractie blijft om haar kennis over te dragen.’

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.