Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Pasen & Zó! zaterdag in Oosterheem

23 maart 2023

ZOETERMEER – Iedere laatste zaterdag van de maand komt de fractie van Zó! Zoetermeer met de inwoners praten. Aanstaande zaterdag 25 maart van 13.00 tot 15.00 uur is winkelcentrum Oosterheem aan de beurt. Omdat het bijna Pasen is worden paaseieren uitgedeeld.

'De paaseitjes delen makkelijk uit. Maar het gaat natuurlijk om het gesprek dat we willen aangaan. Wat speelt er in de buurt? Waarover is men tevreden of ontevreden, en wat zouden wij daaraan kunnen doen? Daarover willen we het graag hebben’, aldus fractievoorzitter Roel van der Vlies. ‘Als lokale partij doen we een beroep op de inwoners en hun kennis. We willen weten wat er beter kan, en daar kom je niet achter als je achter je bureau blijft zitten. Je moet de straat op.’

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.