Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! zaterdag in Rokkeveen

25 november 2016

ZOETERMEER - Zó! Zoetermeer komt zaterdag 26 november van 13.00 tot 15.00 uur naar Rokkeveen om met de Zoetermeerders te praten. Zó! Zoetermeer is de lokale politieke partij die iedere maand naar een wijk in de stad komt om met de inwoners een kopje koffie te drinken en te bespreken hoe het gaat in de stad. Koffie & Zó! is te vinden bij de ingang van winkelcentrum Rokkeveen.

'Iedereen heeft op het ogenblik de mond vol over de kloof tussen de burgers en de politici en dan wordt er gezegd dat de politiek uit de glazen stolp van het stadhuis moet komen en de wijk in moet gaan. Wij praten daar niet steeds over: Wij dóen dat gewoon. Al jaren!' zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer, 'Wij schrijven op wat de mensen ons vertellen, en dat gebruiken we als er beslissingen genomen moeten worden. Daarnaast trekken we aan de bel als er dingen niet goed gaan en urgent opgepakt moeten worden.'

 Iedereen die iets wil komen vertellen over wat hem of haar bezighoudt in de stad is van harte welkom. Daarnaast wil Zó! Zoetermeer graag kennismaken met mensen die overwegen om ook politiek actief te worden.

 Buitenactiviteit

De winkeliersvereniging van het winkelcentrum stelt geen prijs op activiteiten van politieke partijen in het winkelcentrum zelf, dus Koffie & Zó! wordt bij een van de ingangen gehouden. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

 

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.