Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! telefonisch (dus zonder koffie)

23 april 2020

De maandelijkse Koffie & Zó! kan vanwege de coronamaatregelen niet op de gewone manier worden gehouden. In plaats daarvan worden de Zoetermeerders uitgenodigd te bellen met de raadsleden van Zó! Zoetermeer op zaterdag 25 april tussen 13.00 en 15.00 uur.

‘De hele wereld is in de ban van het verschrikkelijke virus. Dat geldt natuurlijk ook voor Zoetermeer en we zijn heel erg benieuwd hoe het met iedereen gaat en wat er speelt in de stad. We kunnen natuurlijk niet onze gewone maandelijkse Koffie & Zó! houden waarbij we steeds in een andere wijk met de mensen gaan praten, dus we hopen dat we telefonisch contact kunnen maken,’ zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer ‘want we missen echt het persoonlijke contact. Het is toch anders dan al het geschrijf via social media.’

Iedereen kan op 25 april tussen 13.00 uur en 15.00 uur bellen met Marijke van der Meer via 0622241096 of met Roel van der Vlies via 0624320010. Mensen kunnen ook een mail sturen naar fractie@zozoetermeer.nl met hun naam en telefoonnummer, dan worden ze door de raadsleden gebeld.

Van der Meer: ‘Mensen kunnen bellen over alles wat ze meemaken in de stad maar ook als ze het gewoon fijn vinden om even te vertellen hoe het gaat en waar ze zich zorgen over maken. De koffie moeten de mensen helaas zelf maar even zetten deze maand. We denken nog na over een manier om in het vervolg toch naar de wijken te komen, maar dat zal ook afhangen van de regels die er op dat moment zijn.’

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.