Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! komt naar Noordhove

22 februari 2019

Winkelcentrum Noordhove is weer aan de beurt voor Koffie & Zó! op zaterdag 23 februari. Van 13.00 tot 15.00 uur is de fractie aanwezig om met iedereen te praten over Zoetermeer.

‘Wat vinden de mensen van de plannen voor een heleboel hoge torens in het centrum van de stad? Willen ze daar zelf gaan wonen? Hoe denken ze over het parkeren? Verwachten ze dat ze binnenkort hun auto weg gaan doen om gebruik te gaan maken van deelauto’s of van het openbaar vervoer? Hoeveel parkeerplaatsen moeten er bij nieuwe woningen worden aangelegd? Drie voor iedere twee woningen of juist twee voor iedere drie woningen? De Afrikaweg wordt een gewone straat met een maximumsnelheid van 50 km/uur, wat denken de mensen daarvan? Dat zijn allemaal vragen die wij hebben, en waarover we graag met de mensen willen praten.’ zegt fractievoorzitter Marijke van der Meer van Zó! Zoetermeer.

Maar mensen die het willen hebben over de rommel in de struiken in hun straat, de zorg voor hun hoogbejaarde ouders, of over de veiligheid in de sportparken van de stad, zijn ook van harte welkom.

Van der Meer: ‘De fractie van Zó! vindt het heel belangrijk om goed te weten wat er speelt in de stad. Dus we komen iedere maand in een andere wijk met de mensen praten. We staan nu in Noordhove, maar mensen uit heel Zoetermeer zijn natuurlijk welkom. Met dank aan de Winkeliersvereniging Noordhove zijn we te vinden in het overdekte gedeelte.’

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.