Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in winkelcentrum Vijverhoek

20 oktober 2016

ZOETERMEER - Winkelcentrum Vijverhoek is op zaterdag 29 oktober de locatie van Koffie & Zó!. Van 11.00 tot 13.00 uur is de fractie van Zó! Zoetermeer aanwezig om - zoals iedere maand in een andere wijk - te polsen hoe het met de Zoetermeerders gaat.

Fractievoorzitter Marijke van der Meer 'We gaan in de raad praten over de begroting van 2017 dus misschien zijn er bewoners die nog aandachtspunten aan ons willen meegeven. Maar mensen die gewoon even met ons willen praten met een bakje koffie erbij zijn ook van harte welkom. Wij vinden dat we niet de stad kunnen besturen als we niet heel regelmatig contact houden met de mensen'.

 Zó! Zoetermeer vraagt in het bijzonder mensen die overwegen om ook 'de politiek in te gaan' om te komen praten. De volgende verkiezingen zijn in maart 2018. Van der Meer: '2018 lijkt ver weg, maar de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma moeten volgend jaar worden opgesteld. We maken graag kennis met mensen die daarbij willen helpen of die interesse hebben zelf politiek actief te worden. Vrijblijvend komen praten bij Koffie & Zó! is dan een mooie eerste stap.'

 Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.