Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in Palenstein

18 juni 2017

Koffie & Zó! in Palenstein

ZOETERMEER - De fractie en leden van Zó! Zoetermeer komen op zaterdag 24 juni met de Zoetermeerders praten. Koffie & Zó! wordt van 11.00 tot 13.00 uur gehouden in winkelcentrum Palenstein.

Fractievoorzitter Marijke van der Meer: 'De mensen uit Palenstein zijn natuurlijk van harte welkom, maar ook mensen uit de rest van Zoetermeer kunnen komen om bij ons een bakje koffie te drinken en te vertellen hoe het gaat. Wij willen graag weten wat mensen bezighoudt, waar ze tevreden over zijn, wat er beter kan en wat er beter moet.'

Als lokale partij vindt Zó! Zoetermeer het van belang dat mensen de gelegenheid hebben om met de fractie te praten, óók als het geen verkiezingstijd is. Daarom wordt Koffie & Zó! iedere maand gehouden, steeds op een andere plaats in de stad.

Van der Meer: 'Tijdens de fractievergadering na Koffie & Zó! bespreken we wat we hebben gehoord, zodat we allemaal goed bekend zijn met de mening van de mensen. We hebben dat in ons achterhoofd als er besluiten worden genomen. Sommige onderwerpen pakken we direct op: we kaarten het dan aan in de raad of bij het college. Wij vinden dat we als politieke partij goed moeten luisteren naar wat er leeft. Met Koffie & Zó! hebben we de mogelijkheid om in persoonlijke gesprekken te horen wat de Zoetermeerder vindt.'

Buitenactiviteit
Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.