Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie & Zó! in de Dorpsstraat!

25 augustus 2022

Iedere maand komt Zó! met de mensen van Zoetermeer praten. Komende zaterdag 27 augustus staat de fractie van Zó! in de Dorpsstraat van 11.00 tot 13.00.

’Al 10 jaar komen we elke maand in een wijk in Zoetermeer om met de mensen te praten. We horen dan wat er speelt bij de mensen. Wat de problemen zijn, waar we aan moeten werken’, aldus fractievoorzitter Roel van der Vlies. ‘Op het moment speelt er veel tegelijk. Onzekerheid over de toekomst van het ziekenhuis in Zoetermeer, fors oplopende energiekosten, woningnood. Iedereen heeft er een mening over. Over de enorme woningnood bijvoorbeeld. Dat ‘kinderen’ van 30 nog steeds bij hun ouders wonen omdat er geen woning is. Daarnaast zijn er ook mensen die zich zorgen maken over het volledig volbouwen van de stad. Het moet immers wel leefbaar blijven. Dat zijn allemaal terechte zorgen.’ 

Vorige maand was de fractie van Zó! in winkelcentrum Vijverhoek. Van der Vlies: ‘Daar viel op dat veel mensen erg tevreden zijn. Ontzettend leuk om te horen dat er ook veel goed gaat.’

Buitenactiviteit
Bij slecht weer gaat Koffie en Zó! niet door. Wanneer dit het geval is dan staat dat zaterdagochtend op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Mensen die zaterdag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen kunnen altijd een bericht sturen naar: fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.