Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie en Zó! in Meerzicht

29 juni 2012

Zó! Zoetermeer komt naar de wijken om eens rustig te praten met de bewoners. Aanstaande zaterdag is Meerzicht aan de beurt.

Zó! Zoetermeer nodigt de inwoners van Meerzicht uit voor een kopje koffie op zaterdag 30 juni tussen 11.00 en 12.30 uur. De fractie en leden van Zó! Zoetermeer, staan met koffie klaar op het Eesterwaard in de buurt van de ingang/uitgang van het winkelcentrum (binnen is het de uitgang van de Evert Huismanstraat).

Zó! Zoetermeer hoort graag wat er speelt in Zoetermeer, wat bewoners goed vinden en wat er beter kan. Hoe veilig of onveilig voelt u zich bijvoorbeeld? Mensen die graag willen weten waar Zó! Zoetermeer voor staat, willen kennismaken met de fractie, of overwegen om lid te worden zijn ook van harte welkom.

Omdat deze activiteit van Zó! Zoetermeer zich buiten afspeelt, wordt het bij al te slecht weer afgeblazen. Berichten hierover staan op deze website.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.