Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Koffie en Zó! bij Noord-Aa

26 mei 2012

Zaterdagochtend 26 mei stonden we met Koffie en Zó! bij de Noord-Aa.

 

 

 

We spraken met veel mensen uit De Leyens en Noordhove en natuurlijk ook met mensen uit andere wijken die kwamen genieten van zon en water.

We hebben weer een heleboel gehoord. We moeten alle gespreksformulieren nog even goed nalezen om het totaalplaatje krijgen, maar we hebben in ieder geval veel gehoord over zwerfvuil, de zorg voor ouderen (waar veel mensen - ook jongeren - bezorgd over zijn), en helaas nog steeds over veel te hard rijden in Noordhove.

Er werden allerlei punten aangedragen die beter kunnen, maar de meeste mensen waren over het algemeen best tevreden. We vroegen specifiek naar de ervaringen met de wijkposten: de meeste mensen hebben die niet: ‘nooit nodig, nooit aan gedacht, nooit open als ik kan’.

Degenen die er wel contact mee hadden gehad wisselden zeer sterk van mening: van ‘het helpt toch niet’ en ‘er gebeurt niets met je melding’ tot ‘ze pikken het goed op’.

Voor ons van Zó! Zoetermeer, was het ook heerlijk. We zijn niet te beroerd om in minder weer naar de bewoners te luisteren, maar in het lekkere zonnetje, aan het water, was het een feestje!

Alleen jammer dat vlak voor het einde van onze koffieochtend een plotselinge windvlaag onze mooie nieuwe parasol stuk maakte.

Redlinefotografie maakte de mooie plaatjes, waarvoor natuurlijk weer onze hartelijke dank!

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.