Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Thialf aan de Dobbe - wat vindt u?

2 maart 2012

De krantenkoppen roepen 1000 vragen bij ons op, maar Zó! Zoetermeer is vooralsnog zeker positief over uitbreiding van PWA Silverdome met een 400 meterbaan.

Toen de PWA-hal uit het centrum van Zoetermeer vertrok is een en ander maal bekeken of een 400 meterbaan kans van slagen zou hebben, maar zonder de klandizie van regelmatig een NK, een EK, een WK en wereldbekerwedstrijden was het niet rendabel te krijgen. En de spoeling zou naast Thialf en de Uithof veel te dun worden. Nu is de situatie heel anders, en directeur Jan Wagenaar zegt in de krant dat hij de financiering rond heeft!

Bij de raad zijn nog geen voorstellen voorbij gekomen, dus Zó! Zoetermeer kijkt uit naar berichten van de wethouder die een paar weken terug al twitterde over een schaatsstadion. Als je toen tussen de twitterregels doorlas, kon je het al zien aankomen...

Zó! Zoetermeer zal blij zijn als er echt ontwikkelingen komen in het Van Tuyllpark, niet in het minst omdat het een positieve impuls voor de economie in de stad zal zijn. We hopen dus echt dat het klopt dat de financiering rond is, want de gemeente zal niet kunnen bijspringen. We verwachten nog een stevige bezuinigingsslag voor Zoetermeer. Als het rijk miljardenbezuinigingen moet doorvoeren zal dat effect hebben op de inkomsten van de gemeente Zoetermeer.

Zó! Zoetermeer vindt een schaatsstadion helemaal geen gek idee, maar allereerst willen we weten wat de Zoetermeerders er van vinden. Dus wij roepen iedereen op om ons te melden wat u denkt van een echte 400 meterbaan in de stad!

Door: Website Administrator

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.