Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Hartelijk bedankt Kees Godefrooij!

30 mei 2018

Gisteravond werd het nieuwe college bestaande uit VVD, LHN, D66, GroenLinks en CDA benoemd. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om afscheid te nemen van de commissieleden die vertrekken en de nieuwe commissieleden te benoemen. Voor Zó! Zoetermeer werden Roel van der Vlies en Marc van Eijk benoemd en vertrok Kees Godefrooij.

Kees Godefrooij werd door de burgemeester toegesproken en bedankt voor 8 jaar (!) inzet. Kees was een enorme ondersteuning voor de fractie. Zowel voor de commissie Samenleving als voor de commissie Stad.

De burgemeester vermeldde dat Kees vóórdat hij commissielid werd mede-oprichter en voorzitter van de formulierenbrigade was. In de fractie was hij dan ook altijd heel betrokken bij de sociale voorzieningen. Goede armoedebestrijding en schuldhulpverlening vond en vindt hij heel belangrijk.

Kees was een echte steunpilaar voor de Zó!-fractie: altijd aanwezig. Hij heeft namens de fractie heel veel bewonersavonden bijgewoond. Zo is hij bijvoorbeeld bij alle bijeenkomsten geweest die gingen over het dempen van het geluid van de RandstadRail. En hij was ook altijd present bij Koffie & Zó! om van de mensen uit Zoetermeer zelf te horen wat er speelde.

Marijke van der Meer (fractievoorzitter): ‘We bedanken Kees heel hartelijk voor zijn grote inzet! We konden altijd op hem rekenen en het was heel prettig samenwerken.’

Zó! feliciteert Roel en Marc die in respectievelijk de commissie Stad en de commissie Samenleving het woord gaan voeren. Veel Succes!

Op de foto van links naar rechts: Roel van der Vlies, Kees Godefrooij, burgemeester Charlie Aptroot en Marc van Eijk.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.