Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Gehandicapten & Zó!

17 januari 2020

RAPPORT EN UITNODIGING

Er moet een nieuw contract komen voor de leverancier van de hulpmiddelen. De gemeente wil graag van de gehandicapten weten wat er nodig is.

Zó! Zoetermeer heeft daarvoor een bijeenkomst georganiseerd. Die werd goed bezocht door gehandicapten en mantelzorgers. Met elkaar is op een rij gezet wat er nodig is en wat daarvan het belangrijkste is.

Duidelijk is dat er nog heel wat moet gebeuren om de situatie voor de mensen die afhankelijk zijn van rolstoelen en scootmobielen en dergelijke te verbeteren. Niet alleen is er een goede leverancier nodig, ook de gemeente moet echt nog eens goed kijken naar de eigen werkwijze.

In ieder geval zijn deskundigheid en goede communicatie superbelangrijk. Gehandicapten zijn gewone mensen die fatsoenlijk behandeld willen worden, dat mag je toch verwachten in Nederland! En vergeet niet: het kan iedereen overkomen!

Het rapport staat hier (424,5 KB)

Op 28 januari houdt de gemeente zelf ook nog een bijeenkomst. Hiervoor hebben nog maar weinig mensen zich aangemeld. Alle gehandicapten en mantelzorgers zijn uitgenodigd. Oók de mensen die al bij Gehandicapten & Zó! waren. In de uitnodiging kunt u zien hoe u zich kunt aanmelden.

Uitnodiging Gemeente (26,2 KB)

 

 

 

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.