Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Cursus Gemeentepolitiek

13 februari 2020

Heeft u enig idee hoe de gemeentepolitiek werkt? Wat doet de gemeenteraad? Wat doet de burgemeester? En wie is er eigenlijk de baas in de gemeente? Bent u benieuwd waar de gemeente zoal over gaat? Kan de gemeente bijvoorbeeld aan de scholen voorschrijven dat ze vaker les moeten geven over veilig deelnemen aan het verkeer? En hoe kunt u als bewoner iets aankaarten? En is het wat voor u, raadslid worden? Wat moet je daarvoor kunnen? Hoeveel tijd kost dat? En krijg je ervoor betaald?

Zó! Zoetermeer merkt regelmatig dat er best veel vragen zijn, en daarom heeft de fractie besloten dat we een cursus gaan geven op 3 zaterdagochtenden: op 7, 14 en 21 maart 2020. De eerste twee dagen gaan over de gemeentepolitiek en de derde dag is vooral bedoeld voor mensen die interesse hebben om zelf politiek actief te worden.

Wie mee wil doen met de cursus kan kiezen voor alleen de eerste twee dagen (kosten 10 euro totaal) of voor alle drie de dagen (kosten 15 euro totaal). Aanmelden vóór 1 maart via fractie@zozoetermeer.nl.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.