Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

College schoffeert bewoners binnenstad

9 september 2020

Zó! Zoetermeer is bijzonder boos over de soap die het college van de parkeerregeling voor bezoekers van binnenstadbewoners maakt.

De bewoners van de Zoetermeerse binnenstad wachten al vanaf januari – toen het betaald parkeren duurder en ook ’s avonds werd ingevoerd - op een parkeerregeling voor hun bezoekers, maar hebben die nog steeds niet. De regeling werd steeds uitgesteld. Maandag kregen de bewoners een brief met de mededeling dat ‘belangrijke formele besluiten op dit moment nog niet zijn afgerond’ en dat het onbekend is, wanneer de bezoekersparkeerregeling kan ingaan. Tijdens de commissievergadering maandagavond stelde Zó! Zoetermeer vragen hierover maar het college gaf gewoon geen antwoord. Echt schandalig. We zouden wel schriftelijk bericht krijgen.

Vervolgens kwam er dinsdag een memo naar de raad:

Memo bezoekersparkeren 8 sep 2020 (66,9 KB)

Daarin staat dat het bezoekersparkeren toch nog deze week van start gaat. Van de berichten die de bewoners maandag kregen lijkt het college niets te weten. Of ze doen net alsof. Er wordt fout op fout gestapeld, zoals in het memo te lezen is.

Zó! Zoetermeer wacht af of we deze week nog duidelijke antwoorden krijgen op onze vragen en afhankelijk van die antwoorden bekijken we of vervolgstappen nodig zijn.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.