Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Coffeeshop en Sporthal horen niet bij elkaar

29 maart 2019

Binnenkort wordt Gymworld gebouwd. Het is de bedoeling dat het in 2020 in gebruik genomen kan worden. Het ziet er naar uit dat het een prachtig gebouw wordt en de Zoetermeerse sporters kunnen daar straks heerlijk trainen (gymmen, turnen, trampolinespringen, free running, dansen).

De burgemeester heeft – met het oog op de komst van Gymworld - in 2017 nieuw coffeeshopbeleid vastgesteld. Daaruit volgt dat de huidige coffeeshop niet op de locatie tussen De Boerderij en Gymworld kan blijven. Zó! Zoetermeer vindt het prima dat we één coffeeshop in de stad hebben, maar die moet dan wel verhuizen. Tijdens de presentatie van Gymworld aan de omwonenden werd niet klip en klaar duidelijk dat de coffeeshop tijdig vertrekt, dus Zó! Zoetermeer heeft officiële vragen gesteld aan de burgemeester. We willen niet alleen weten wanneer de coffeeshop gaat verhuizen maar ook waar naar toe.

Lees hier onze vragen.

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.

captcha

Neem de letters van het plaatje over in het invoerveld.