Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Burgemeester & Zó!

12 september 2012

De fractie van Zó! Zoetermeer nodigt de inwoners van Zoetermeer uit om op woensdagavond 26 september kennis te maken met de nieuwe burgemeester.

Op 3 september is burgemeester Charlie Aptroot geïnstalleerd. Natuurlijk weten de meeste mensen wel wie hij is, want als lid van de Tweede Kamer timmerde hij letterlijk en figuurlijk aan de weg. Maar van radio en TV leer je iemand niet kennen. Zó! Zoetermeer, in samenwerking met 4MKB, organiseert een kennismakingsbijeenkomst.

Wij hopen antwoord te krijgen op vragen als: Wie is Charlie Aptroot eigenlijk? Wat wil hij in Zoetermeer? Wat wil hij met Zoetermeer? Is hij de stevige burgemeester die we zochten en is hij eigenlijk wel aardig?

Wie heeft een vraag aan de burgemeester?

Tijdens Burgemeester & Zó! gaan we de bovenstaande vragen stellen, maar Zó! nodigt ook iedereen uit om een vraag in te sturen. De fractie zal een keuze maken uit de leukste en interessantste vragen en de indieners worden natuurlijk uitgenodigd om hem zelf te komen stellen.

Wilt u er bij zijn? Aanmelden vóór 21 september noodzakelijk

Indien u gebruik wilt maken van onze uitnodiging dan kunt u dit kenbaar maken via een email aan de fractie met daarin uw naam, het aantal personen en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. U ontvangt van ons een bevestiging die u kunt meebrengen naar de zaal.

Vragen aan de burgemeester en/of aanmeldingen voor het bijwonen van de avond kunt mailen naar:

fractie@zozoetermeer.nl

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.