Wordt lid van Zó! Zoetermeer en help onze toekomst te bepalen: Lid worden

Bestuurders gezocht

27 januari 2013

Zegt u wel eens op borrels of verjaarspartijtjes: 'Ze moeten gewoon...' en komt daar dan uw welgemeende advies aan het stadsbestuur achteraan? Of is het eigenlijk geen advies maar meer kritiek op de gemeente?

Mooi! Dan hebben we u nodig. Zó! Zoetermeer is altijd op zoek naar mensen die verstandige dingen kunnen zeggen over de stad, en kritisch kunnen kijken naar te nemen beslissingen. Wij hopen dat u zich bij ons aansluit.

Voor u zelf is dat ook leuk: je kunt blijven mopperen op gezellige avondjes, maar daardoor verandert er niks. Als u zich actief met de politiek gaat bemoeien dan kunt u meepraten! U kunt meedenken en meebeslissen.

Kandidaten voor de gemeenteraad

Begin 2014 zijn er weer verkiezingen. Zó! Zoetermeer gaat zich daar de komende maanden op voorbereiden. We hebben al de uitgangspunten voor ons verkiezingsprogramma, maar dat moet nog veel concreter worden uitgewerkt. En we gaan nu aan de slag met het zoeken naar verstandige mensen die gekozen willen worden en zich 4 jaar willen inzetten voor de stad.

Secretaris voor de partij

Zó! Zoetermeer is een - kleine maar gestaag groeiende - vereniging. Voor de vereniging zoeken we een secretaris die samen met de voorzitter en de penningmeester het bestuur vormt.

Actieve leden

Verkiezingen zijn altijd een stevig karwij voor de partij en voor de fractie. Wij kunnen nog wat mensen gebruiken die ons willen helpen. Er is een heleboel te doen: meehelpen met Koffie & Zó! en andere acties en campagnes die we voeren, praten met de bewoners van Zoetermeer, maar bijvoorbeeld ook teksten schrijven. Bent u een (ex-)journalist die de raad kan verslaan voor de website en stukken voor onze nieuwsbrief kan maken? Meldt u aan!

Misschien wat voor U?

Het begint altijd met een vrijblijvend gesprek. Stuur een mailtje of bel even voor een afspraak. U kunt dan vertellen wat u eventueel zou willen doen, en natuurlijk kunt u zelf alle vragen stellen die u maar heeft (marijkevandermeer@zozoetermeer.nl 079 351 51 11).

Als u liever eerst nog wat rondkijkt bij onze partij of ons gewoon wilt steunen, kunt u natuurlijk ook gewoon lid worden. Klik op de button op deze pagina en vul het formulier in.

Door: Marijke Van der Meer

Naar nieuwslijst

Reacties

Nog geen reacties

Laat reactie achter

Zó! Zoetermeer behoudt zich het recht voor reacties die beledigend of aanstootgevend zijn of anderszins grof taalgebruik bevatten niet te plaatsen.

Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door onze medewerkers.